Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] QR - jak tu grać?

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Kupiłem sobie wieczorem stuff na QR (Hornet + m32) za GP na 7 dni.

Ale pytam jak mam zamiar grać?

Od wczoraj to wygląda tak:

-Hacker

-Hacker

-Crash

-Kick

-Hacker

-Hacker

-Hacker

-Kick

-Crash

itd.

Nie idze nic ugrać -.-

Więc jak ktoś ma dylemat miedzy QR a Nemexisem to niech kupuje stuff na nemexisa chyba że do stuffu na QR dołoży sobie elite moderatora.

Tak wiem że QR są mniej opłacalne od nemexisów, ale lubię sobie od czasu do czasu zagrać na QR.

Nie ma to jak żalić się na hackerów na forum o cheatach

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

LOL gram na platynie od lvl R i 1 raz trafilem na hacka !

HQ to nudne gówno...

ps. Hornety sa slabe na qr lepiej rejomnta albo najlepsze jest turret + m32 !

Opublikowano

LOL gram na platynie od lvl R i 1 raz trafilem na hacka !

HQ to nudne gówno...

ps. Hornety sa slabe na qr lepiej rejomnta albo najlepsze jest turret + m32 !

Nie dawno pisałeś, że nie nawiedzisz specy na QR xD a tym czasem radzisz co kupić hehehe !!! Graj bez speca fajniejsza jazda jest :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Nie dawno pisałeś, że nie nawiedzisz specy na QR xD a tym czasem radzisz co kupić hehehe !!! Graj bez speca fajniejsza jazda jest :)

Tak tylko ze jak nie znalem sie na combacie na 1 acc to ze specem latalem dlatego wiem cos o tym... Teraz dla mnie spec jest nudny.

Bywalec
Opublikowano

Ja nie gram na platynce bo tam trudno zrobić killa.

A na Alpha czy tam Bravo leci nawet po 20 killi.

Moim zdaniem są hornety najlepsze. Położysz hornata, na niego miny i jak to go nie zabije to 1 strzał z m32. A turrent moim zdaniem nie nadaje sie na QR

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Pba

Ale jak zagrasz na platinum to kazdy wie ze wystarczy przebiedz na sprincie i nawet ci hp nie zabierze :)

a na turreta znajdujesz campe z 1 wejsciem turreta bugujesz gdzies roztawiasz miny turret trzyma ty walisz z m32..

Opublikowano

Najlepiej idz na Platyne 30% EXP więcej + nie ma hackerów może czasami i tak wez RPG-7 na główny slot na slot nejda czarny nejd pistolet najlepiej g18/g18cobra BP A czarny nejd HL BP B Frag Pack BP C Standardowy nejd i najlepiej 25% Speed'a

i luzik tylko musisz umiec grac z takim Eq

18706.png
Opublikowano

Trudno zrobić kila ?

Ja jak grałem z turretem i m32 4 miechy temu.Miałem na prawie każdej mapie przetrwanie człowiekiem 7 razy i po 15/20 kili to nie jest takie trudne.

Starczy siedzieć obok drużyny strzelą trochę w zombie on ucieka i go gonisz z m32 pada kill wracasz i tak cały czas.

logo1.png
Bywalec
Opublikowano

Dlatego do jak kładę horneta wkładam "do niego" miny.

No i jedną przed. Ludzie często tak robią, że mi przebiegają, a miny się nie spodziewają. I bum :D

Infected destroyed :D

A turrent szybko się rozpada i odstarsza zombie, a mi chodzi o to żeby przychodziły :D

@2xup przecież mówię że ja gram na Bravo / Alpha

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie do końca rozumiem twój temat... Idź graj na platce na room elity i tam 100% nie będziesz miał hacka i ugrasz coś...

Opublikowano

<facepalm>

Dziwisz się,że Cię wywalają na bravo i alpha?Tam wywalają,za to,że jesteś w roomie *_*

Na Platynie nie musisz się o to obawiać.

btw. spec na QR już dawno zrobił się staromodny.Radzę kupić 25% speeda,2x czarny granat + 2x frag packa i do tego jakieś SMG ( lub jeśli potrafisz manewrować to RPG ) i tym się pobawić.Zabawa o niebo lepsza i dużo większa satysfkacja z każdego zdobytego killa :)

boyka.jpg

Opublikowano

Tak jak wszyscy @up

platinium sie kłania.

A tak w ogóle ja nie widziałem hackerów na alpha od wczoraj. Coś się stało? Mam nadzieje, że tak i juz ich nie będzie ;D

a roomy elite modów ja przynajmniej omijam ;>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Bywalec
Opublikowano

Ja od wczoraj to może ukończyłem 1/5 gier.

Hackerzy, crashe, kicky, upierdliwi gracze którzy nie dają zagrać bo muszą wkładać swoje miny do moich hornetów itd.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Specjalista
Opublikowano

a jaki masz lvl? bo QR grać na plt opłaca się na roomach major+ lub LtC+

tam nikt o takich żeczach jak ty mówisz nie słyszał o.O

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Na platinium sobie bez problemu pograsz, znajdź room z ogarniętą elitą i tam czasem 80% osób gra z horentami, turretami i m32.

Najlepiej to samemu mieć elitę, albo poprosić znajomego by zagrał z Tobą, wtedy on/Ty zauważysz takich graczy którzy co chwile płaczą, rozwalają miny, wkładają miny w Twoje hornety i ich będziesz po prostu wyrzucać.

Tak jak wszyscy @up

platinium sie kłania.

A tak w ogóle ja nie widziałem hackerów na alpha od wczoraj. Coś się stało? Mam nadzieje, że tak i juz ich nie będzie ;D

a roomy elite modów ja przynajmniej omijam ;>

Dalej są ;).

Opublikowano

Na platku są hackerzy ja w swojej karierze spotkałem dwóch w tym jeden był na prawdę mocny, akurat miałem elita a on ikonke i prefix gma ale to nie był gm i kurcze ja go nie wykopałem bo się bałem ludzie po pół byli połowa że hacker połowa że gm ja też myślałem że gm i kolo dawał się nam kilać jakby na lt i mi robił voty na graczy. :D ale to przypadek jeden na 1000 grasz na platku+elite room=0 hackerów a na crashe to nie wiem.. reinstall może albo jakiś gamebooster tu może być wiele przyczyn. Crashe zdarzają się nawet ot tak bez powodu "bo mogą" ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na platku są hackerzy ja w swojej karierze spotkałem dwóch w tym jeden był na prawdę mocny, akurat miałem elita a on ikonke i prefix gma ale to nie był gm i kurcze ja go nie wykopałem bo się bałem ludzie po pół byli połowa że hacker połowa że gm ja też myślałem że gm i kolo dawał się nam kilać jakby na lt i mi robił voty na graczy. :D ale to przypadek jeden na 1000 grasz na platku+elite room=0 hackerów a na crashe to nie wiem.. reinstall może albo jakiś gamebooster tu może być wiele przyczyn. Crashe zdarzają się nawet ot tak bez powodu "bo mogą" ;]

Crashe zawsze były i raczej NEXON w krótkim odstępie czasu ich nie naprawi, zwykłego gracza może trafić kilkanaście crashów dziennie, przełączanie serwerów, dochodzenie do innego gracza czy też w zwykłej grze.

Opublikowano

Na platku od ostatnich 3 dni nie spotkałem hackera (od tylu dopiero gram xD)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Crashe? Ja dziś miałem mnóstwo, ale nie ma hakerów. Zauważyłem, że tam gdzie jest full tam ja i moi qumple mamy crashe, a gdzie brak 1/2 osób nie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up

Takie małe info że tam oni mają dużo graczy którzy wydają sporą ilość kasy ;). No więc stawiają rozrywke bardziej na FUN :P. U nas jest bardziej hard lecz mimo wszystko można się przyzwyczaić i zobaczyć w tym plusy.

Co do tematu miałem pierwszego hackera dziś :P.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Co do crash-y : Mi to już się odechciało grać. Wejdę na room, zabije pare osób na elimce i crash, albo kick za hacki, których nie mam .

Kpina po prostu. Co do gry na QR: Po wejściu HQ jest nie opłacalna. Dłużej się ją gra, a do tego mniej expa .

9368_gold.png

Bywalec
Opublikowano

No ale nemexis jest nudny :D

A tu nie chodzi o wbijanie expa tylko zabawę.

Co do NA na jakimś filmiku widziałem jak mieli Satelite Scaner za 600nx !!!!!!!

Co u nas to bardzo żadki drop i większość ludzi nie wie co to jest.

Mi nigdy się jeszcze nie trafił ;/

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...